Filler


Z FILLER
RYNKOR OCH HUDVECK
Huden ändras och åldras för varje dag som går, detta beror på att hudens hyaluronsyras förändras. Konsekvenserna av detta leder till att brister på huden synliggörs allt mer. Hyaluronsyra är en syra som efterliknar hudens egen syra väldigt mycket. För att motverka rynkor och olika typer av brister i ansiktet kan man behandla detta med hjälp av fillers som innehåller just hyaluronsyra. Med hjälp av fillers lyfts huden och jämnas ut. En stor fördel med dessa fillers är också att kroppens egen hyaluronsyra främjas.

LÄPPFÖRSTORING
Drömmer du om att få vackra, fylliga och fasta läppar? Det finns en lösning till det. Med Zfillers kan du enkelt och effektivt få ett drömresultat bara inom några minuter. Läpparna återfuktas och får en naturlig samt fast resultat snabbt efter behandlingen.

KORRIGERING AV NÄSA
Näskorrigering är i vanliga fall en väldigt komplicerad samt tidskrävande arbete. Med Zfillers är en snabb och effektiv filler som injiceras i små mängder där det tycks behöva. Injicering sker på det område som önskas det kan vara allt från att vilja räta ut en knöl, eller fylla ut en ett platt parti eller räta ut knölar för att få en jämnare näsrygg. Det är inga kirurgiska ingrepp av något slag utan ett väldigt smidigt sätt utan någon längre läkningstid.

NASOLABIALA VECK
Veck som går från näsan ner till munvecken vid sidan av munnen. Dessa veck kallas för nasolabiala veck. Som de flesta rynkorna blir de tydligare med åldern, detta beror på att hudens elasticitet minskar det kan bero på olika saker solskador, minskade fettdepåer m.m.

RYNKOR I PANNAN (Argrynkan/Glabella)
Pannan är ett av de partier i ansiktet som man oftast får synliga rynkor på, dessa rynkor kan också kallas för bekymmersrynkor. Rynkorna i pannan bildas med tiden på grund av muskelaktivitet samt åldrande. Effekten med att få bort rynkor i pannan gör att man får en slät hy och ett mer ungdomligt utseende.

INNAN BEHANDLINGEN
Du kommer att få fylla i en hälsodeklaration med hjälp av en läkare/sjuksköterska och tillsammans går ni igenom. Läkaren/sjuksköterska kommer att gå genom en individuellplan för dina förväntningar med behandlingen och vilka resultat du vill uppnå. Kom gärna osminkad till behandlingen. Ta inga läkemedel som ökar blödningsbenägenheten före behandlingen exempelvis Voltaren eller Treo. Eftersom dessa läkemedel ökar risken att få blåmärken efter injektionen. Personer som har inte fyllt 18 år än behandlas inte i våran klinik.

SKÖTSELN EFTER BEHANDLINGEN
Undvik gärna ha smink på det behandlade område i ca två dagar, ingen fysisk aktivitet i ca de närmaste dygnen, inte basta bastu, eller klor bad i en vecka och inga laserbehandlingar i en månad efter behandlingen.

BIVERKNINGAR
Fillers ger väldigt sällan stora biverkningar. Precis som med andra injektionsbehandlingar kan biverkningarna bestå av rodnad, små blåmärken eller svullnad. Fördelen är att dessa biverkningar läker redan efter några dagar.

En hög kvalitetskontroll har gjorts med dessa fillers och det är rena produkter våra fillers har också en väldigt unik produktionsprocess. En väldigt viktig del för oss är att motverka biverkningar så gott som möjligt. Fillers innehåller hyaluronsyra som är sockerkedja som förekommer naturligt i kroppen. Sockerkedjorna är sammanbundna med varandra som injiceras in i yttre samt djupa dermis. Fördelen är att det tar längre tid för kroppen att bryta ner sammanbundenmaterial som har effekt från 3 till 12 månader. Effekten av produkten synliggörs snabbt efter injiceringen vilket ger ett snabbt och effektivt resultat.

Endast den högsta kvaliteten förtjänar ditt förtroende.
Den renaste hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung ligger till grund för den nya ZFill-generationen av Zimmer MedizinSysteme. Produktens produktlinje omfattar tre injicerbara fillers som täcker hela spektrumet av ansiktsföryngring och volymförstärkning.

Beprövad kvalitet från produkter tillverkade i Europa.
De tre fillers bestående av hyaluronsyra i ZFills produktlinje är tillverkade enligt strikta europeiska kvalitets- och säkerhetsstandarder. De uppfyller ISO 9001, ISO 13485 och GMP (Good Manufacturing Practice) normer och riktlinjer. Toxikologiska och biokompatibilitetstester utförs i enlighet med standarden ISO 10993.

UMA JEUNESSE
Uma Jeunesse är en ny generation av filler.
Uma Jeunesse är en ny generation av tvär bunden hyaluronsyra filler, som tillverkas med hjälp av avancerad teknik. I vävnader anpassar molekylkedjorna till formen av huden. Denna egenskap av Uma Jeunesse kallas anpassnings viskositet. Hyaluronsyra används i Uma Jeunesse är av icke-animaliskt ursprung och syntetiskt framställda.

Uma Jeunesse en säker innovation.
Denna teknik har utvecklats speciellt för Uma Jeunesse. Uma Jeunesse är en biologiskt nedbrytbar, absorberbar, strukturerad gel. Denna produkt har godkänts av de europeiska myndigheterna för att vara säkra, effektiva och i enlighet med kraven för injicerbara medicintekniska produkter.
Priser:
Från 2000kr